Ook tijdens de huidige Corona-crisis is de praktijk gewoon open. Gesprekken worden via skype gevoerd. Het was even wennen, maar het blijkt prima te werken.
Als je graag naar de praktijk komt, is dat ook mogelijk. Uiteraard nemen we alle voorzorgsmaatregelen in acht.
Je bent welkom!

 • Ben je te licht?
 • En blijkt het helemaal niet zo makkelijk om aan te komen? 
 • Helpt: 'Ach, dan eet je gewoon wat meer' niet?

Kon je maar 'gewoon' wat meer eten!

Want jij weet dat het helemaal niet zo makkelijk is om gewoon wat meer te eten. Je voelt je vol, en je vindt het helemaal niet prettig om veel te eten. En misschien zijn er ook bepaalde ongezonde voedingsmiddelen die je helemaal niet WILT eten. 

En toch zit je ondergewicht je dwars

Want je hebt het steeds koud. Je hebt weinig energie. Je bent wel erg snel verkouden. Je kunt alleen kleding in kindermaatjes kopen. 

Aankomen is net zo moeilijk als afvallen

In de media gaat het alleen maar over afvallen. Tips om aan te komen zijn eigenlijk niet te vinden. Terwijl dit echt net zo moeilijk is als afvallen.

In beide gevallen gaat het namelijk om een blijvende verandering in je eetpatroon. In jouw geval zul je waarschijnljik wat meer moeten eten, of producten met meer calorieën. Maar hoe doe je dat? En welk eetpatroon past dan bij jou en bij jouw leven? Hoe kun je meer eten en je prettig blijven voelen? 

Hoe zou het zijn....

als je dit niet in je eentje hoeft uit te zoeken? Als je hulp en steun krijgt? Als je samen met een ervaren coach je eigen gezonde, lekkere eetpatroon creëert? Een eetpatroon dat bij JOU past. Een eetpatroon waarmee je langzaam aankomt. En op gewicht blijft!

In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we jouw mogelijkheden.

button maak een afspraak

Als gewichtscoach kijk ik verder dan alleen het dieet

Ik ben zelf 25 kilo afgevallen en nu, na 15 jaar, nog steeds op gewicht. Ik ben ervan overtuigd dat dit komt door mijn methode. Een methode waarin ik niet alleen kijk naar de voedingswaarden in een eetpatroon, maar ook naar wat jij lekker vindt. En hoe het eetpatroon in jouw leven past. Want pas als het werkelijk bij jou past, zul je het blijven voortzetten. 

Ik ben zowel gewichtsconsulent als coach. Als gewichtsconsulent weet ik alles over gezond eten en aankomen of afvallen. Als coach en therapeut ben ik deskundig in het begeleiden van blijvende verandering, het verwezenlijken van je werkelijke behoeften en het vergroten van zelfvertrouwen en zelfzorg.

De combinatie van dieetadvies en coaching leidt ertoe dat ik je kan helpen om het blijvende resultaat te behalen dat JIJ nodig hebt. Een blijvend goed gewicht, maar mogelijk ook jezelf iets lekkers gunnen, genieten van het leven en werkelijk jezelf durven zijn. 

In dit programma:

 • Krijg je inzicht in je eetpatroon
 • Leer je welke gezonde en lekkere keuzes bij jou passen
 • Leer je welk gedrag en overtuigingen jou helpen om blijvend aan te komen
 • Ontwikkel je een eetpatroon waarmee je op gewicht blijft.

button maak een afspraak

Geschikt voor iedereen die...

blijvend wil aankomen en dit op een milde manier wil bereiken. 

Dit programma is niet geschikt als...

Je anorexia hebt of als je eigenlijk de overtuiging hebt dat het goed is om heel mager te zijn. In dat geval kun je aan je huisarts vragen om een verwijzing naar de gespecialiseerde zorg. 

Ik weet zeker dat jij óók kunt aankomen. 

button maak een afspraak

Dit programma bestaat uit:

 • Een gratis kennismakingsgesprek. Je kunt kijken of je bij mij aan het juiste adres bent. Als je tevreden bent, starten we het programma.
 • Je houdt een week lang een eetdagboek bij.
 • In het eerste coachingsgesprek van een uur ontvang je een schriftelijke analyse van dit eetdagboek. Je krijgt suggesties hoe je je eetpatroon slimmer en voedzamer kunt maken. Jij besluit zelf welke adviezen je op wilt volgen.
 • In het tweede en derde coachingsgesprek bespreken we je successen en belemmeringen. Samen vinden we oplossingen voor eventuele knelpunten.

De kosten voor dit volledig programma inclusief jouw persoonlijk voedingsadvies is slechts € 325,-.

Vergoeding via aanvullende verzekering

BGN Logo website

Ik ben aangesloten bij de BGN: Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. 
Via de meeste aanvullende zorgverzekeringen is een gedeeltelijke vergoeding van de kosten mogelijk. Dit gaat niet ten koste van je eigen risico.
Check hier wat jouw mogelijkheden zijn.

 

Meld je nu aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

button maak een afspraak

En soms wil je méér

Dit programma is een goede basis. En soms blijkt dat er meer speelt dan we in zo’n kort traject op kunnen lossen. Bijvoorbeeld dat sommige gewoonten zo diep zijn ingesleten dat je meer tijd nodig hebt om ze te veranderen. Of omdat er allerlei emoties of behoeften onder je eetpatroon zitten. Of omdat je ontdekt dat andere thema’s, buiten het eten, ook om aandacht vragen.
In dat geval kun je het traject vervolgen met een individueel traject, zodat we ook de diepere oorzaken aan kunnen pakken.

 button maak een afspraak

Haarlem Counseling

Volg me nu ook op Facebook

Agenda

Online Workshop 3 tips om minder te snoepen
Woensdag 8 april 10.00-11.00

Training Afvallen? Emotie-eten? Wees aardig voor jezelf!
De volgende groep staat gepland voor september 2020

Ben je op zoek naar Therapie?

Handenvrijboom button

Haarlem Counseling

Titia Bakker
Atjehstraat 39
2022 BL Haarlem
Telefoon: 06 5190 7946
E-mail: info@haarlemcounseling.nl

Beroepsverenigingen

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

linkedinfacebook

Top