Ook tijdens de huidige Corona-crisis is de praktijk gewoon open. Gesprekken worden via skype gevoerd. Het was even wennen, maar het blijkt prima te werken.
Als je graag naar de praktijk komt, is dat ook mogelijk. Uiteraard nemen we alle voorzorgsmaatregelen in acht.
Je bent welkom!

 • Ben je klaar met overgewicht?
 • Lukt het niet om verstandiger te eten? 
 • Wil je ook weer kunnen stoppen met snoepen?
 • Ben je klaar met jojo-en?
 • Wil je nu eens blijvend afvallen? 

Je bent het nu echt zat

Elke dag wordt je weer met je gewicht geconfronteerd. Elke dag weer worstelen met een vervelend dieet. Je steeds weer te zwaar voelen. Geen leuke kleding kunnen vinden. En steeds weer dat schuldgevoel. Je weet toch dat je minder moet snoepen? 

En je maakt je zorgen: wat zullen andere mensen wel niet vinden? Is dit niet schadelijk voor je gezondheid?  
Je hebt moeite om leuke kleding te vinden; alles lijkt voor lange, slanke meisjes gemaakt.
Je wilt lekker voetballen met je kleinkind, maar bent snel uitgeput.

Je neemt je steeds weer voor om af te vallen, en toch lukt het je niet. Je wéét dat je anders en verstandiger moet eten. Maar hoe doe je dat dan?

Hoe zou het zijn....

als je dit niet in je eentje hoeft uit te zoeken? Als je hulp en steun krijgt? Als je samen met een ervaren coach je eigen gezonde, lekkere eetpatroon creëert? Een eetpatroon dat bij JOU past. Met ruimte voor een koekje, een verjaardag, een vakantie. Een eetpatroon dat je wél volhoudt, gewoon omdat je het lekker vindt en het in jouw leven past. Waarbij je niet reikhalzend naar het einde van het dieet uit hoeft te kijken. Waarmee je langzaam een goed gewicht krijgt. En op gewicht blijft!

In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we jouw mogelijkheden.

button maak een afspraak

Zelf 25 kilo afgevallen

Ikzelf ben 15 jaar geleden 25 kilo afgevallen. En ik ben nog steeds op gewicht. Toen ik besloot om af te vallen, besloot ik ook om lekker te blijven eten. Ik wilde mezelf niet zo’n vervelend strafdieet aandoen. Op mijn eigen, milde manier viel ik langzaam af: 25 kilo in 2 jaar. In die twee jaar ging m’n leven gewoon door. Ik ging op vakantie, had feestjes, en snoepte af en toe van chocolade. Ik ben nu nog steeds op gewicht. Ik ben ervan overtuigd dat mijn succes voor een groot deel te danken is aan mijn besluit om voor een leuk en lekker eetpatroon te kiezen. En ik eet nu nog steeds lekker, en gezond. En tegelijkertijd snoep ik graag en regelmatig. Ik maak m’n eigen keuzes, en ik geniet ervan.

Jij kan dit ook!

Om jou te helpen dit ook te bereiken, heb ik het programma ‘Ik kies voor lekker’ ontwikkeld. In dit programma creëer jij je eigen, lekkere eetpatroon waarmee je langzaam en blijvend jouw goede gewicht bereikt. Je maakt je eigen keuzes, en bepaalt hiermee ook zelf hoe snel je afvalt of aankomt.
Ik reik je keuzes aan, maar kan het werk niet voor je doen. Het is dan fijn om het proces samen te doen. Om een plek te hebben waar je terecht kunt als het een keer niet lukt. En om dan samen te onderzoeken wat jij dan wél nodig hebt.


"Dit programma doet precies wat het belooft. Ik val langzaam af en het is goed vol te houden."
Remko, Haarlem


"Ik heb veel aan je begeleiding gehad. Ik ben 8 kilo afgevallen en ik krijg veel complimentjes: “Goh, jij bent mooi afgevallen.” Dat is leuk! En ik kan nu jurkjes en broeken aan die eerst niet pasten.
Ik heb nu meer inzicht in wat ik eet. Dat helpt. En ik heb meer rust en minder stress over m’n eten. Die vetrolletjes, die neem je jezelf toch kwalijk. Nu weet ik dat het niet fout is als het een keer niet lukt. Ik kan het daarna weer oppakken. Want het komt vanzelf als je gezond blijft eten."
Brenda, Hoofddorp

In dit programma:

 • Krijg je inzicht in je eetpatroon
 • Leer je welke gezonde en lekkere keuzes bij jou passen
 • Leer je hoe je geniet van lekkernijen én weer ophoudt met snoepen
 • Leer je welk gedrag en overtuigingen jou helpen om blijvend af te vallen of juist aan te komen
 • Ontwikkel je een eetpatroon waarmee je op gewicht blijft.

button maak een afspraak

Geschikt voor iedereen die...

blijvend wil afvallen en dit op een milde manier wil bereiken. Je gelooft niet in crashdiëten, maar creëert liever je eigen gezonde eetpatroon.

Het kan zijn...

dat je slechte ervaringen met afvallen hebt. Dat je denkt: "Eigenlijk heb ik helemaal geen zin in een dieet. Dan kan ik niks lekkers meer eten. En dat hou ik toch niet vol." 
Het klinkt alsof je het dan over een heel streng dieet hebt. Zo’n dieet waar iemand anders je vertelt wat je wel en niet mag eten. Een dieet dat misschien wel gezond en slank is, maar zeker niet leuk en lekker.
En zal ik je eens iets vertellen? Ik vind het heel normaal dat je zo’n strafdieet niet volhoudt. Want eten gaat niet alleen over gezond en slank. Eten is ook lekker en gezellig. Eten gaat ook over genieten.
De truc is om deze behoefte aan leuk en lekker in het nieuwe, slanke, eetpatroon in te bouwen. Om te kiezen voor eten dat jij lekker vindt, én dat gezond en slank is. En geloof me, hier zijn genoeg mogelijkheden voor. En ook in dit nieuwe eetpatroon kun je af en toe snoepen. En ik leer je ook hoe je weer stopt met snoepen.

Ik weet zeker dat ook jij op die manier wèl kunt afvallen.

button maak een afspraak

Dit programma bestaat uit:

 • Een gratis kennismakingsgesprek. Je kunt kijken of je bij mij aan het juiste adres bent. Als je tevreden bent, starten we het programma.
 • Je houdt een week lang een eetdagboek bij.
 • In het eerste coachingsgesprek van een uur ontvang je een schriftelijke analyse van dit eetdagboek. Je krijgt suggesties hoe je je eetpatroon slimmer en slanker kunt maken. Jij besluit zelf welke adviezen je op wilt volgen.
 • In het tweede en derde coachingsgesprek bespreken we je successen en belemmeringen. Samen vinden we oplossingen voor eventuele knelpunten.
 • Oefening Mindfull snoepen. Hier leer je hoe je kunt genieten van een kleine portie lekkers. Doorschieten naar veel te veel is niet meer nodig!

De kosten voor dit volledig programma inclusief jouw persoonlijk voedingsadvies is slechts € 325,-.

Vergoeding via aanvullende verzekering

BGN Logo website

Ik ben aangesloten bij de BGN: Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. 
Via de meeste aanvullende zorgverzekeringen is een gedeeltelijke vergoeding van de kosten mogelijk. Dit gaat niet ten koste van je eigen risico.
Check hier wat jouw mogelijkheden zijn.

 

Meld je nu aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

button maak een afspraak

En soms wil je méér

‘Ik kies voor lekker’ is een goede basis. En soms blijkt dat er meer speelt dan we in zo’n kort traject op kunnen lossen. Bijvoorbeeld dat sommige gewoonten zo diep zijn ingesleten dat je meer tijd nodig hebt om ze te veranderen. Of omdat er allerlei emoties of behoeften onder je eetpatroon zitten. Of omdat je ontdekt dat andere thema’s, buiten het eten, ook om aandacht vragen.
In dat geval kun je het traject vervolgen met een individueel traject, zodat we ook de diepere oorzaken aan kunnen pakken.


Ik vind het zo fijn dat het gaat om een verandering van eetpatroon. Hierdoor val ik wel af, maar ben ik er niet zo ongeduldig over."
Esther, Haarlem

 


"Ik meldde me bij Titia aan omdat ik m’n gewicht echt zat was. Kleding zat niet meer lekker, ik schaamde me. Ik wilde me gewoon weer lekker voelen.  
Toch twijfelde ik ook. Kan dat wel? Lekker eten én gezond en slank? En snoepen terwijl je afvalt. Dat kan toch niet?
Ik ben nu heel blij dat ik de keuze heb gemaakt. Ik ontdekte dat ik zonder veel moeite slanker kon eten. Gewoon door ham in plaats van kaas op m’n brood te doen. Ik wist niet dat dat zoveel verschil maakte! En ik vind het alle twee lekker.
De oefening Mindful Snoepen was een echte eye-opener. Ik snoep af en toe lekker van koek. Maar ik hoef nu niet meer het hele pak; één of twee koekjes zijn genoeg.
Al met al val ik nu langzaam af. Niet zo snel als vroeger met een streng dieet. Maar dit is wel mijn manier van eten. Dit blijf ik doen. En hiermee blijf ik slank."
Annelies, Heemstede

Kies nu voor slank en lekker

Meld je nu aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

button maak een afspraak

Ik hoop je binnenkort in mijn praktijk te zien. Als je nog vragen hebt, dan kun je me mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen via: 06-5190.7946.

 
Haarlem Counseling

Volg me nu ook op Facebook

Agenda

Online Workshop 3 tips om minder te snoepen
Woensdag 8 april 10.00-11.00

Training Afvallen? Emotie-eten? Wees aardig voor jezelf!
De volgende groep staat gepland voor september 2020

Ben je op zoek naar Therapie?

Handenvrijboom button

Haarlem Counseling

Titia Bakker
Atjehstraat 39
2022 BL Haarlem
Telefoon: 06 5190 7946
E-mail: info@haarlemcounseling.nl

Beroepsverenigingen

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

linkedinfacebook

Top